Мартин О\'Нийл кандидат № 1 за мястото на Бенитес

17:42
Мартин О\'Нийл кандидат № 1 за мястото на Бенитес
Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл е най-сериозният кандидат за треньорския пост в Ливърпул.

Американските собственици клуба Джордж Жилет и Том Хикс възнамеряват да уволнят сегашния наставник Рафаел Бенитес, ако "мърсисайдци" не успеят да се класират за Шампионската лига през настоящия сезон. Засега шефовете на "червените" гласуват доверие на испанеца, въпреки слабата форма на отбора. Отпадане от Топ 4 обаче ще коства големи финансови загуби и вероятно работата на Рафа.

Съществува и "пожарен" вариант, при който Рафа може да бъде освободен от поста си още по време на сезона и на негово място да застане Кени Далглиш. Легендарният футболист обаче ще бъде само временно решение, а през лятото "мърсисайдци" ще се насочат към О\'Нийл. Шефовете на Ливърпул са избрали именно мениджъра на Астън Вила заради уменията му да измъква от кризата отборите, които поема.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

carterMVP
09.11.2009 18:47

e къде ще отиде ... той е един от треньорите с който Батков преговаря *smile*

gerrard_3107
09.11.2009 10:00

Ако Рафата бъде освободен, още по голяма криза ще настъпи в отбора. Просто смяната на треньор по средата на сезона не е добро решение според мене. Да свърши сезона пък тогава да вземат решение. *wink*

ceco26
08.11.2009 22:16

Това е временно. Но пък Рафата си е добър последно време срещу ман. вунайтед поне и това си ме радва. Не смятам, че О'нийл е по-добър. Интересно ми е и къде би отишъл Бенитез, ако го уволнят.